Natuurpunt Winkel


De vernieuwde Natuurpunt Winkel is online. Het aanbod boeken is aanzienlijk uitgebreid met natuurboeken, veldgidsen, kinderboeken en gespecialiseerde naslagwerken voor binnen- en buitenland. Via een overzichtelijke inhoudstafel vind je nu snel wat je zoekt, sommige boeken kan je ook digitaal inkijken via een inkijkexemplaar. Verder kan je via "zoeken" nu sneller je favoriete artikel terugvinden.

Ook de categorie excursiematerialen werd verder uitgebouwd. Voortaan kan je alle dieren of planten op naam brengen dankzij niet minder dan 55 zoekkaarten. Samen met observatiecamera's, zaklampen en vlindernetten heeft de winkel alles in huis om een succesvolle excursie te organiseren.

Het assortiment verrekijkers en telescopen is uitgebreid met onder meer Zeiss en Swarovski. Voor de kinderen zijn er nu nog meer spelletjes, boeken en knuffels. En dankzij het gamma tuinproducten, planten en bloemenmengsels en groentenzaden kan je zowel in de stad als op het platteland meewerken aan meer natuur. Nergens in Vlaanderen vind je zo'n breed assortiment.

De categorie afdelingsproducten (vlaggen, banners, agenda's, wegwijzers etc.) is nu ook zeer compleet en wordt regelmatig aangevuld. Neem zeker een kijkje.

Natuurpuntleden genieten van 10% korting op bijna het volledige aanbod!

De Natuurpunt winkel is te bereiken via onderstaande link :
Natuurpunt Winkel


VWG Noordwest-Brabant